Google+ Followers

Pembekal Aksesori Mata Anak Patung

Salam semua visitor.. update hari ini admin ada membekalkan aksesori mata anak patung pelbagai saiz. Pelanggan juga boleh membuat tempahan dalam kuantiti yang sedikit serta bercampur jenis dan saiz. Sebelum membuat tempahan kami galakkan pelanggan menghubungi terus admin nashrah craft untuk penjelasan yang lebih jelas.

Harga istimewa akan diberikan kepada pelanggan yang serius ingin menjadi agent pembekal kami. Selamat berurus niaga bersama nashrah craft dan thanks untuk semua visitor.

Jualan Terlaris Kain Felt 2013

Stok jualan murah kain felt 2013...update terkini code dan warna-warna terlaris kain felt..untung sikit takpe janji pelanggan selesa. tempahan dibuka mulai hari ini..

Dikesempatan ini, nashrah craft mohon maaf kepada semua pelanggan dan visitor kerana lambat membalas pertanyaan/email/phone. Al-maklum admin baru lepas pantang sibuk mengasuh anak. Sebarang pertanyaan untuk menjadi pembekal atau pemborong boleh call/sms/email admin nashrah craft.

Starterkit Keychain Mickey & Minnie

Jualan terlaris starterkit keychain disney mickey & minnie. untuk menjadi pembekal atau pemborong boleh pm/call admin blog. komisyen untuk 1 item RM1.50 untuk promote pada kawan-kawan. next post akan di update.

Starterkit & Keychain Felt T-Shirt PRU 13

Keychain felt t-shirt untuk semua parti PAS/UMNO/PKR/DAP.. keluaran adalah terhad, kalau ada tempahan boleh call admin. keluaran siap packaging dan starterkit. Harga RM6.50 1 item. Komisyen promote RM1.00.

8 Step Draft Mickey Mouse

Untuk memudahkan anda membuat karaktor MICKEY pada fabrik felt, anda perlu memotong dan mengasingkan 8 jenis rekabentuk seperti berikut:

Koleksi Butang Pelbagai Warna

Maaf kepada semua visitor sebab admin tak sempat nak update dalam blog yang terkini stok jualan nashrah craft.. update kali ni admin nak kongsi koleksi satu jenis butang pelbagai warna. Untuk tempahan boleh pilih code butang, tiada had limit dan boleh campur warna mengikut naluri masing-masing bergantung pada stok yang ada.

Pembekal kain felt

IKLAN...Rasanya dah ok harga kain felt yang kami tawarkan dalam gambar tu.... Berminat membuat kraf dengan kain felt boleh pilih je mana yang anda suka..pastu calling-calling je saya 019-9857281 atau tinggalkan komen kat page ni.. Emmmm..jangan lupa tinggal no.h/p sekali senang nak tahu sape gerangan orangnya.

Pembekal Butang Felt


Kain Felt 1 meter Dan A4 x 0.80mm - (Group A)





Kain Felt 1 meter Dan A4 x 0.80mm - (Group B)





Kain Felt 1 meter Dan A4 x 0.80mm - (Group C)





Kain Felt 1 meter Dan A4 x 0.80mm - (Group D)






Kain Felt 1 meter Dan A4 x 0.80mm - (Group E)